Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

 

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

 
 

Idei pentru amenajarea balconului

Rate this item
(0 votes)

amenajare balcon

Probabil fiecare din noi și-a dorit mereu un spațiu plin de lumină, unde ai putea să te așezi liniștit pe o canapea sau un fotoliu și să te bucuri de priveliștea de afară. Cel mai potrivit loc ce ar putea fi amenajat în acest mod este balconul. Indiferent de dimesniunile acestuia, oricând poți crea aspectul dorit. Pentru a-ți ușura munca, îți oferim câteva idei și iată care sunt acestea:

- În cazul unui balcon de dimensiuni reduse tinde să utilizezi fiecare centimetru prin amplasarea mobilierului și a decorațiunilor potrivite

amenajare balcon idei

- Folosește un mobilier multifuncțional, cum ar fi scaune cu spațiu de depozitare, mese pliante, canapele sau banchete cu sertare sau alt tip de depozitare. Toate acestea au un ascpect deosebit și sunt extrem de utile.

mobilier balcon

- Culorile recomandate pentru aranjarea balconului sunt cele precum verdele, albastrul, etc., adică culorile calde. Ai putea folosi și alte culori la preferință, însă ține cont ca acestea să nu reducă vizual din dimensiunile încăperii (cum ar fi culorile închise). De asemenea, poți utiliza și culoarea alba ce creează impresia unui spațiu mai mare.

Culori balcon

- Pe lângă lumina naturală, poți opta și pentru leduri. Acestea pot fi amplasate și printre plante sau în diverse alte moduri. La fel, poți căuta idei de aranjare a acestora, astfel încât să creezi un efect cât mai deosebit și unic.

Led balcon

Read 4706 times
 

Design Utile

Idei de depozitare a cărților în biblioteca din locuință

Chiar dacă internetul ne oferă noi oportunități, cărțile tipărite vor rămâne mereu o metod...

More detail
9 scaune sunt suficiente pentru o familie de patru persoane

Chiar daca in casa sunteti patru persoane, este recomandat ca numarul de scaune sa fie mai mare si t...

More detail
Cum alegem parchetul, și ce ascund comercianții atunci cind mergem la cumpărături

În acest articol v-om discuta despre cum să alegem parchetul pentru locuință, și ce ascund come...

More detail