Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior - Spații nelocative

Pe lîngă serviciile de design interior pentru locuinţe, Uni-Consulting Grup oferă servicii de design interior şi pentru spaţii comerciale, hoteluri, magazine, restaurante, cafenele, oficii etc.

Cind vorbim despre un proiect de design interior spaţii comerciale, acesta presupune:

  • Concept
  • Design plan 2D
  • Proiectare 3D
  • Selectarea materialelor de finisare, paleta de culori,
  • Décor
  • Decoraţiuni de interior si reparaţii
  • Estimare buget, reparaţii, mobilier şi material
  • Coordonarea şi monitorizarea proiectului de design


Design interior oficii
Dacă  vă plictisesc pereţii unui interior de oficiu vechi, în culori reci, în care v-aţi obosit lucrînd ani la rind, atunci e timpul să schimbaţi decorul. Astfel interiorul oficiului dvs.,  ar avea un nou stil şi o nouă viziune. Noi vă ajutăm să aveţi un design deosebit şi un loc de muncă funcţional, în aşa mod contribuind la creşterea productivităţii muncii. Creăm idei şi concepte moderne pentru oficiul, biroul sau pentru întreg sediul de firmă care să reflecte personalitatea companiei dumneavoastră.


Design Interior Magazine
Pentru un interior util, practic şi atractiv pentru clienţi, noi elaborăm design interior pentru magazine, markete, supermarkete. Elaborăm proiectul de design şi amenajări interioare pentru vitrine, tavan, ferestre, pina la cele mai minuţioase detalii. Designerii noştri sunt la dispoziţia dumneavoastră, pentru proiecte şi servicii de design interior şi vă garantează rezultate de top.

Design Interior Restaurante
Creăm atmosfera elegantă, plăcută, pentru restaurantul sau hotelul dumneavoastră. Cu ajutorul unui design unical aducem aspectul cald pentru cei încadraţi în afaceri şi care vin să se relaxeze cu familia or să serbeze cele mai importante evenimente din viaţa în restaurantul dumneavoastră.  Fiecare detaliu din restaurantul dumneavoastră este proiectat, tot ce ţine de mese,  tribune muzicale, design-ul faţadei restaurantului, design-ul uşii de intrare, tavanul, pardoseaua  etc.

 

Read 7270 times