Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior, Proiectare 2D

Un proiect de design interior este alcatuit din mai multe etape.

Prima etapă a proiectului o constituie proiectul 2D sau vizualizarea 2D. La această etapă designerii noştri pun începutul unui proiect architectural bine pus la punct, care este de o deosebită importanţă în desfăşurarea celorlalte etape a proiectului de design. Dacă conceptul şi proiectul 2D este realizat cu bine, atunci cu siguranţă că întregul proiect de design va fi pe măsura aşteptărilor.

Proiectul de design 2D se efectuiază  pentru orice spaţiu de interior:  case, apartamente, spaţii comerciale, oficii etc.

Un proiect 2D dimensional cuprinde schiţa diviziunilor interioare, podeaua, amplasarea pereţilor care  pot fi izolaţi, intrările, plasarii mobilierului.

Este de evidenţiat faptul că pereţii principali a construcţiei nu pot fi modificaţi, deoarece reprezintă durabilitatea acesteia, ei se pot schimba doar în urma efectuării unei expertize tehnice.

Totodată, proiectul 2D mai presupune  schiţa de electricitate, numărul de prize, întrerupătoare, lămpi de iluminat etc. Fiecare detaliu din proiectul 2D este argumentat şi pus la punct cu dumneavoastră, în aşa  mod încît ideile noastre să coincidă cu dorinţele dumneavoastră.


Odată cu finisarea proiectului 2D vom trece la următoarea etapă, etapa de proiectare 3D.

 

Read 7962 times
More in this category: 3D Interior Rendering. »