Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Landsaft - Landscape

 

 

 

Pornind de la faptul că Design Interior Moldova de la "Uni-Consulting Grup SRL" oferă servicii complete  design pentru case şi spaţii interioare, e de menţionat faptul că şi pentru spaţiul exterior - grădina care nu trebuie neglijat, oferim servicii Peisajistică. Designerii noştri şi echipa de amenajare de landşaft poate crea peisaje frumoase și originale, inclusiv leagăne, poduri, izvoraşe decorative, punţi peste ape, şi alei cu cele mai frumoase flori.

Drenaj personalizat și irigații
Problema drenajului este foarte comună pentru toate casele, iar noi cei de la  Design Interior Moldova încercăm să găsim modalităţi pentru instalarea sistemelor de irigare automată de calitate înaltă, care vor îndeplini cu siguranţă toate cerinţele dumneavoastră.

Corpuri de ilumnat
Iluminarea adaugă un plus de frumuseţe şi emoţie unui spaţiu de landşaft. Putem combina iluminarea clasic cu baterii solare care sunt integrate în mod remarcabil, în sistemul de iluminare a grădinii.

Recoltarea Plantelor de gradină
De asemenea pentru a da un accent grădinii dumneavoastră şi o notă de bună dispoziţie mereu, puteţi opta  pentru o gamă de specii perfecte pentru peisajul de la un numar de 10.000 de selecții speciale cultivate în pepiniere private.

Aceste  precum şi alte servicii de design de Landscape (Landsaft) le puteţi avea apelînd la serviciile noastre.

 

 

 

Read 9665 times