Noutati in lumea designului
10 Tendințe în DESIGNUL DE INTERIOR pentru anul 2017
- Afişări: 20245
Cu multă încredere, deja putem să discutăm tendințele în designul de interior pentru anul curent. În acest an s-au accentuat cîteva tendințe în ceea ce privește:
- Culoarea anului, despre care am mai discutat;
- Stofa utilizată pentru draperii și mobilă;
- Faianța pentru o baie perfectă;
- Decorul cu fluturi și alte desene înteresante;
- Covoarele în decor nu doar pe podea, ci și pereți.
1. Culoarea Verde Deschis
Și dacă anul asta este în vogă culoarea verde sau Greenery, atunci puteți fi siguri că pe parcursul anului veți întilni peste tot aceasta nuanță:
- în decorul casei
- modă
- spații comerciale
Revistele de modă și design interior au preluat tendința acestei culori pentru 2017 și au creat câteva colecții frumoase care ne vor ajuta să înțelegem mai bine cum să combinăm această culoare.
Greenery semnifică un nou început, revitalizare, o culoare care ne poate împrospăta interiorul. De aceea, nu ezitați să folosiți această culoare în decorul casei.
2. Fluturi în decor
Anul ăsta fluturii sunt folosiți în decorul casei pentru ai da un aspect colorat, vesel și sofisticat. Dacă până acum acest decor era folosit pentru camera copiilor, acum el poate fi folosit pentru orice cameră.
3. Textile
Textilele combinate continuă tendința și în 2017. Podeaua, pereții și alte suprafețe pot fi decorate cu diverse materiale care vor atrage atenția, și vor crea un design perfect.
Se accentuează și tendința paturilor și a mobilei moale tot din textile. În special este vorba despre bumbac, pluș și velvet. Aceste materiale vor fi în vogă pe tot parcursul anului 2017.
4. Covoare
Covoarele anul ăsta constituie o adevarată artă. Designerii de interior sunt cei care vor avea menirea să combine culoarea, materialul, și mărimea covorului, astfel încât, să redea casei decorul dorit.
Covoarele devin o tendință pentru 2017 nu doar pentru podea, ci și pentru pereți. Cu mare încredere puteți decora pereții cu covoare.
5. Bucătăria și Baia
Bucătăriile și băile stilate vor fi mereu în tendințe. Nici anul acesta nu sunt o excepție. Se conturează totusi, bucătăria din lemn, combinând un stil clasic cu cel modern.
6. Paturi cu spetează înaltă
Anul ăsta paturile din lemn nu mai sunt în vogă. Mai mult se axează pe paturi din textile cu spetează înaltă. Fie că veți opta pentru un model clasic cu bumbi sau unul mai luxos din pluș sau catifea, acest model de pat cu spetează înaltă va putea oferi un pic de farmec în dormitor.
7. Culoarea Navy
Culoarea Navy este înlocuitorul culoarei negre pentru 2017. Dacă doriți o culoare nouă pentru o cameră sau dacă doriți să vopsiți dulapurile din bucătarie, atunci această nuanță este alternativa perfectă care se folosește pentru 2017.
Această culoare poate fi combinată cu aproape orice altă culoare din paleta de culori. Ea oferă un mister spațiului și nu îl micșorează, așa cum face culoarea neagră, de multe ori.
8. Obiecte din Artizanat
Se pune accent pe lucruri din artizanat, lucrate manual, care vor reda anume acel aspect care lipsește camerei. Revin obiectele din sticlă, porțelan, și chiar cele din lemn.
9. Albul Brut
Și dacă tot am discutat despre revenirea obiectelor de artizanat, atunci culoarea albă este perfectă pentru aceste obiecte. Această culoare de alb brut dă senzația de ceva nefinisat, dar simplu în același timp. În aceste obiecte putem vedea frumusețea imperfectă, naturală și organică.
10. Piese care se pliază
2017 este anul în care se va conduce după principiul "Mai puțin înseamnă mai mult". Designerii de interior sunt cei care au rolul de a introduce aparate care se strîng, și nu ocupă mult loc în casă.
Devin tot mai populare bucătăriile care se pliază ca într-o cutie. Paturile-dulap (paturile rabatabile), la fel, vor fi întrebate pe parcursul anului 2017.
Pentru orice întrebări referitor la tendințele de design din 2017 nu ezitați să contactați reprezentanții DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA ori să ne vizitați în Showroomul nostru de pe str. Florării 4. or. Chișinău, R. Moldova.
ATENȚIE! Orice preluare a conținutului acestui articol se poate face doar cu citarea sursei și cu LINK activ către această păgină.