Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cromatica ideală pentru baie

Rate this item
(2 votes)

Baia este camera care trebuie astfel amenajată încît fiecare membru al familiei să se simtă în largul său atunci cînd se află în acest spațiu. Baia de obicei are spațiu restrîns astfel sunt recomandate anumite combinații de culori care ar putea crea o atmosferă caldă, primitoare și elegantă.

Combinații cu verde.BAIE VERDE
Verdele este o culoare de trend în acest an. În baie puteți opta pentru gresie în nuanțe de verde, prosoape în verde crud, dulapuri în nuanțe bine combinate. Foarte important e să alegeți obiectele sanitare în culori potrivite, precum ar fi alb sau crem. Pentru a păstra o atmosferă veselă și relaxantă evitați culorile și nuanțele închise.

Nuanțe de maroSTIL MARO
Maroul combinat cu nuanțe de gri, bej sau crem reprezintă o tendință în acest an. Optați pentru modele de gresie și faianță cu modele vegetale, însă aveți grijă să nu fie lucioasă. Faianța și gresia lucioasă nu mai este în vogă în amenajările interioare.

Baia în albBAIE ALB
Băile în alb dau impresia de deschideri nelimitate și primitoare. Deși e greu de accesorizat, spațiul alb este foarte relaxant și ideal pentru baie. Cîteva lumînări parfumate, un covoras mic de altă culoare pot transforma baia într-un spațiu extraordinar. În interiorul alb se recomandă piese de dimensiuni mici, cu linii și forme simple și cu caracteristici stilului minimalist.

Nuanțe de griBAIE GRI
Griul aduce un aer masculin, dar elegant oricărei încăperi în care este folosit. Pentru această culoare însă veţi avea nevoie de o baie spaţioasă. Pe de altă parte, o baie zugrăvită în gri sau cu gresie și faianţă cenuşii va avea nevoie de iluminare puternică: puteţi folosi o sursă de lumină principală în mijlocul acesteia și alte surse mai mici lîngă oglindă sau colțuri mai puțin iluminate.

Pentru o amenajare reușită a băii cereți sfatul specialiștilor sau consultați revistele de specialitate.

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Read 6895 times