Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Idei moderne pentru mansarda casei tale

Rate this item
(0 votes)

 

amenajare mansardaLa fel ca și în amenajarea oricărei încăperi din casa ta, amenajarea mansardei constituie o treabă ce trebuie bine planificată. De aceea, înainte de a te apuca de treabă, un lucru important ar fi stabilirea unor idei și urmarea lor. Astfel, îți oferim câteva idei moderne pe care trebuie să le ai în vedere în momentul aranjării unei mansarde:

- Așa cum știm, mansarda este un spațiu ce are înălțimi variabile. Primul pas și cel mai important ar fi să atragi atenția la culoarul de acces. Trasează pe podea locurile ce sunt suficient de înalte pentru a sta în picioare și lasă-le libere, iar pe celelalte le poți ocupa cu mobiler sau alte decorațiuni.

Amenajare mansarda idei

- Amplasează în cele mai joase puncte ale mansardei (pantele acoperisului) spații de depozitare. Astfel, vei fi în stare să folosești un spațiu ce pare a fi inutil.

Dormitor mansarda

 - Dacă ai optat pentru amenajarea unui dormitor la mansardă, atunci amplasează patul în așa fel ca să poți să te așezi și să te ridici din el cu ușurință. De asemenea, ar fi bine dacă cel puțin una din margini să fie aproape de zona de acces, cea în care poți sta în picioare.

Amenajare dormitor mansarda

- Amplasați patul sub lucarne sau veluxuri pentru a avea lumina naturală dimineața. 

Pat la mansarda

- Utilizează o singură culoare pentru pereți și tavan pentru a crea impresia unui spațiu mai mare.

Amenajare idei mansarda

Read 2734 times