Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Culoarea anului 2018 în designul interior

Rate this item
(0 votes)

Culoarea anului Pantone

Anul acesta Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2018, aceasta fiind Ultra Violet. Așa cu știm deja anul 2017 a avut ca culoare de bază Greenery, un verde ce însemna conectaea cu natura și noile începuturi. Nuanța din acest an însă, simbolizează puterea spiritualității, originalitatea și creativitatea, sugerând oamenilor să mediteze la ceea ce îi face unici și la dezvoltarea ce poate avea loc în viitor.

Ultra violet design

Așa cum culoarea anului este utilizată în artă, modă, la fel aceasta nu lipsește și din designul interior. Chiar dacă Ultra Violetul pare o nuanță puternică, aceasta este mai mult considerate o metodă de exprimare a personalității. Astfel, pentru a obține un design deosebit, încearcă să integrezi această culoare cît mai ingenios, fără a crea impresia de agresivitate ci doar accentuînd unele piese ale interiorului.

Ultra Violet in design interior

 Optează pentru combinarea acesteea cu nuanțe minimaliste sau cu culori neutre. De asemenea, poți asocia Ultra Violetul cu gri, bej, camel, alb sau negru, cît și verde, albastru, galben, etc. La fel, o soluție perfectă este folosirea acestei culori pentru perete, canapea sau piesă de artă.

2018 Design

Ultra violet cu verde

Read 1596 times