Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum sa amenajezi locuinta in stil frantuzesc?

Rate this item
(1 Vote)

Daca iti place atmosfera romantica a stilului parizian, te sfatuim cu ajutorul citorva idei sa iti decorezi locuinta astfel incit sa aduci romantismul si eleganta in interiorul locuintei tale.

1.    Florile sunt foarte importante intr-o astfel de amenjare. Opteaza pentru ghiveciuri de flori sau vaze din ceramica.

2.    O alta idee este de a folosi elemente decorative ce amintesc de Paris. De exemplu lampi sau sfesnice.


3.    Luminarile parfumate sunt si ele esentiale in acest decor. Ele pot decora masa sau o policioara.

4.    Mobilierul trebuie sa fie masiv si vintage. Intr-o amenajare fratuzeasca fotoliile sunt supradimensionale cu colturi rotunjite si captuseala bogata, moale, decorata cu nasturi. Patul este impunator, cu o tablie mare ce ofera o senzatie de protectie.


5.    In ceea ce priveste culorile folosite in stilul frantuzesc, acestea au rolul de a crea contraste dramatice. Astfel, culorile pastelate pot fi combinate cu succes cu culori calde, tari, precum caramiziu sau bordeaux, specifice unui stil rustic.


6.    Motivele florale sunt abundente, oferind un aer de feminitate si romantism incaperilor.

7.    Perdelele in culori calde confectionate din materiele diafane, prinse cu panglici sau snururi sunt nelipsite dintr-un decor frantuzesc.

Stilul frantuzesc este, dincolo de originalitatea dictata de rafinament, un mix reusit intre interioare de factura rococo, art nouveau si neoclasice. Casele decorate in stil frantuzesc sunt intime si romantice, imbiind la relaxare si visare.

Read 4128 times