Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Moduri de a decora masa si a surprinde apropiatii in seara de Anul Nou

Rate this item
(1 Vote)

Tot mai aproape si mai aproape de noi este cea mai magica, frumoasa si asteptata sarbatoare - Anul Nou. Pe linga cadouri, amenajarea si decorarea casei si a bradului trebuie sa atragem o atentie deosebita si mesei festive.

DIM vine cu citeva idei de amenajare a mesei de sarbatoare, astfel in cit sa aveti parte de o atmosfera pe cinste.

1. Alegerea culorilor potrivite. Anul Nou practic este unica sarbatoare ce permite sa auriti intreaga locuinta. Cel mai ideal auriul se combina cu nuantele de rosu. Astfel alegeti servetelele, tacimurile, luminarile, fata de masa si alte accesorii in aceste culori si cu putina imaginatie conbinatile cit mai interesant.

2. Lumanari. Pe linga glirlandele si toate luminitile instalate in locuinta, lumanarile ofera si ele nu doar lumina dar si o atmosfera miraculoasa si calda. Nu e numai decit ca lumanarile sa fie aprinse toata ziua, aprindele dupa necesitate. Cel mai mare rol in are forma si mirosul lumanarii.

3. Servetele. Servetele de masa sunt un atribut ce nu lipseste de pe masa. Cu ajutorul lor puteti foarte usor sa adaugati pete de rosu sau imprimari tematice de sarbatoare.

4. Mandarine. Mandarinele sunt un simbol al Anului Nou, mirosul si gustul acestora pe toti ii duce la sarbatorile de iarna. Le puteti pune in boluri diferite sau impreuna cu alte fructe.

5. Conuri de brad. Conurile sau citeva crengi de brad pot servi un décor extraordinar pentru masa de sarbatoare. Asezati citeva conuri intru bol, puteti chear sa si le colorati dupa preferinta.

6. Dulciuri. Bomboanele, ciocolatele, prajiturile nu trebuie sa lipseasca. Ambalajul acestora va straluci si va oferi eleganta mesei, iar invitatii si apropiatii dvs se vor putea indulci.

Sarbatori fericite!

Read 3744 times