Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Idei de amenajări interioare birouri

Rate this item
(1 Vote)

 

Atunci cînd merge vorba de design interior şi amenajări a oficiilor sau a întregului sediu de firmă principalul criteriu care trebuieşte luat în calcul este exploatarea maximă a spaţiului, realizarea unui număr mare şi eficient de posturi de muncă, funcţionalitate, acces uşor la rafturi, dosare şi nu în ultimul rînd esteticitatea. Pentru ca productivitatea muncii să fie una maximă, aspectul oficiului trebuie să fie unul cald şi confortabil.

Ca şi în orice alt spaţiu amenajat florile joacă un rol importnat.  Integraţi în iteriorul oficiului plante şi flori decorative naturale. Puteţi opta pentru obiecte decorative  moderne sau de tip vintage, tablouri, picturi etc.  Mobilierul pentru oficii trebuie să fie unul funcţional şi practic şi să asigură spaţiul necesar de muncă muncitorului.  

 

Aveţi grijă şi la culorile pe care le alegeţi, culorile care se încadrează bine în interiorul casei nu sunt întotdeauna potrivite pentru oficii şi săli de şedinţe.  Optează pentru culori calde şi pale pentru biroul tău.  Spre exemplu tonurile de albastru pal  au un efect calmant ceea ce îţi poate înlătura stresul.  În cazul în care vrei să măreşti productivitatea, atunci tonurile de roşu şi portocaliu sunt extrem de eficiente.  Pentru  a mări  energia  foloseşte culori complementare.

 

Read 2352 times