Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Sfaturi înainte de a vă apuca de exdinderea locuinței

Rate this item
(1 Vote)

Extinderea unei case are beneficiul de a vă mări spațiul locuibil. Atunci cînd doriți să extindeți casa trebuie să luați în considerare cîteva puncte de reper. Deoarece ca și o altă construcție necesită o planificare prealabilă. Iată ce trebuie să luați în calcul:

-    Asigurați-vă pentru început că o extindere a casei va adăuga un plus de valoare, mai ales dacă veți dori ca în timpul apropiat să o vindeți. Aveți grijă ca o dată cu începerea construcției să nu aveți alte planuri pentru ca să nu întindeți construcția pe multe luni înainte.

-    Planificați-vă din timp bugetul.

-    Aveți grijă la design, extensia trebuie să fie o continuare a întregii case și trebuie să pară ca și cum ar fi chiar de la început acolo. Eventual puteți apela la designeri sau arhitectori care ar putea să vă ajute.

-    De-asemenea trebuie să vă consultați și cu constructorul. Alegeți constructori cu experiență care vă oferă maximum încredere.

-    Nu în ultimul rînd, asigurați-vă ca ați luat toate aprobarile de care aveți nevoie pentru extensia casei, atît aprobarile legale de la primărie, cît și aprobarea vecinilor, în special, dacă extensia casei tale i-ar incomoda.

Acestea sunt principalele sfaturi pe care trebuie să le știți atunci cînd va-ți pus în plan să extindeți locuința. După extindere nu uitați că o locuință confortabilă are nevoie și de o bună amenajare.

Read 1953 times