Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum amenajăm livingul în funcție de anotimp

Rate this item
(1 Vote)

Livingul sau camera de zi este încăperea destinată pentru primirea oaspeților, întrunirile familiare sau cu prietenii. Pentru a crea o atmosferă primitoare și călduroasă armonizați decorațiunile din living cu anotimpurile.

Este un mod de a decora locuința și a lega interiorul cu sezonul în care se află natura la moment. Din această cauză vopsiți pereții în culori ce se pot adapta ușor precum alb, crem sau gălbui, sau puteți opta pentru o zugrăveală asimetrică.

O metodă foarte originală și accesibilă este decorarea pereților cu tablouri. Tablourile trebuie să caracterizeze anotimpul actual, aceste tablouri le veți schimba din 3 în 3 luni. Astfel veți obține un aspect proaspătă și în tendințe.

Puteți de-asemenea opta pentru abajururi personalizate, pentru lămpile din living, spre exemplu: flori de cireș pentru primăvară, flori multicolore și frunze în verde crud pentru vară, frunze arămii și galbene pentru toamnă, iar pentru iarnă abajururi în nuanțe de albastru deschis sau alb.

Acordați o mare atenție luminii fie că permiteţi accesul nelimitat al luminii naturale, fie iluminaţi artificial.În ce priveşte lumina artificială, aceasta schimbă total atmosfera dintr-un spațiu: puteţi orienta sursele de lumină spre o suprafaţă colorată sau puteţi alege becuri deja colorate. Pentru o atmosferă romantică aveți nevoie de lumină roşiatică, pentru o atmosferă destinsă, lumină gălbuie, pentru meditaţie lumină albăstruie etc.

Un alt mod de a aduce anotimpul de afară în living ar fi să apelați la decorațiunile hand made, precum ceasuri mari de perete hand made, echibane, vaze cu flori specifice fiecătui anotimp, împletituri etc.

Iar pentru a obține idei originale pentru decorarea livingului pentru acest sezon puteți apela la un designer de interior.

Read 4629 times